MR-Fonden är med och arrangerar MR-dagarna 2020!

Nu släpps biljetterna till Mänskliga Rättighetsdagarna, Nordens största forum för Mänskliga rättigheter! Fonden för Mänskliga Rättigheter är en av arrangörerna till forumet som i år äger rum 3-5 december på Konsert & Kongress i Uppsala. Temat för denna gång är ”Mänskliga rättigheter – en fråga om var du bor?”

Biljetterna som släpps den 15 april lanseras med 30 % rabatt i de flesta biljettkategorier och erbjudandet gäller till och med 30/6. Biljetter för pensionärer, studenter och arbetslösa släpps först 1 september.

Trots rådande omständigheter med coronaviruset planeras Mänskliga Rättighetsdagarna 2020 att genomföras i vanlig omfattning. Arrangörerna följer självklart Folkhälsomyndighetens rekommendationer och kommer att avisera eventuella ändrade beslut i god tid innan arrangemang.

Läs mer på www.mrdagarna.se och boka din biljett på https://invitepeople.com/events/12645.